1

CONSTANTA

1

2D The Post: Secretele Pentagonului
(The Post )

(The Post )

Genul: Istoric Thriller

Regia: Steven Spielberg

Ţara: SUA

Limba: Engleza

Distribuitor: Steven Spielberg

Despre film: :

Steven Spielberg revine pe marile ecrane alături de Meryl Streep şi Tom Hanks cu "The Post: Secretele Pentagonului", un film care aduce în prim plan subiectul controversat al unuia dintre cele mai mari scandaluri care au vizat vreodată Pentagonul.

În rol principal îl regăsim pe Tom Hanks, care îl interpretează pe editorul Ben Bradley, cel care alături de Katharine Graham (Meryl Streep), prima femeie editor al unui ziar american important, se aruncă într-o cursă contra-timp împotriva publicaţiei The New York Times. Miza este deconspirarea unei mari muşamalizari guvernamentale, care implică informaţii referitoare la trei decenii de activitate a patru preşedinţi de stat.

Pentru a reuşi, Ben Bradley şi Katharine Graham trebuie să-si depăşească propriile neînţelegeri, în timp ce carierele lor sunt pe cale să fie distruse, iar libertatea lor este mai fragilă ca oricând.

După ce cotidianul Washington Post a decis să publice în 1971 o serie de documente clasificate, secretele guvernamentale aflate au aruncat în aer scena politica din SUA. Află întreaga poveste din 23 februarie, în cinematografele din toată ţara în explozivul "The Post", un film distribuit de Vertical Entertainment.

Distribuţia

Meryl Streep Kay Graham
Tom Hanks Ben Bradlee
Sarah Paulson Tony Bradlee
Bob Odenkirk Ben Bagdikian
Alison Brie Lally Graham
Bruce Greenwood Robert McNamara
David Cross Howard Simons
Matthew Rhys Daniel Ellsberg
Michael Stuhlbarg Abe Rosenthal

În rolurile principale:

Meryl Streep, Tom Hanks, Sarah Paulson, Bob Odenkirk

 Sâmbătă
23.06
Duminică
24.06
Luni
25.06
Marţi
26.06
Miercuri
27.06
Joi
28.06
Vineri
29.06

Trailer Oficial


Rezervari Bilete

Pentru a face o rezervare selectati filmul apoi alegeti ora pentru care doriti sa faceti rezervarea

apoi

Google+