1

CONSTANTA

1

Doctor Strange, „un om lovit care poate să renască într-un supererou"

Imagine stire: Doctor Strange, „un om lovit care poate să renască într-un supererou


În rolul doctorului Strange îl regăsim pe Benedict Cumberbatch, care dă o notă mistică personajului. Potrivit producătorului Kevin Feige, Cumberbatch a fost cea mai bună alegere pentru acest rol care presupune o prezenţă ieşită din comun şi un actor spectaculos şi foarte versatil. „Faptul că Benedict Cumberbatch a acceptat să joace acest rol e pentru noi o mare bucurie, mai ales că e un actor entuziast că a intrat în universul Marvel. E un actor minunat.” Iar regizorul Scott Derrickson completează că actorul are o ascuțime a inteligenţei, dublată de o profunzime a sentimentelor, care se potriveşte perfect personajului.

Cumberbatch spune că ceea ce l-a încântat la Doctor Strange este că acesta e „un om lovit care poate să renască într-un supererou, angajat în lupta sa. În plus, această transformare este presărată de momente amuzante, de acţiune, de dramă. Toate aceste elemente mă atrag profund”.

În rolul protagonistei o găsim pe Rachel McAdams, care îi dă viaţă doctorului Christine Palmer, colegă şi prietenă cu Strange. Ea e cea care îşi dă seama, odată ce medicina se dovedeşte limitată în restaurarea aptitudinii de a opera a lui Strange, că acesta are nevoie să se redescopere dintr-un alt unghi.

„Ador felul în care se fac filmele la studiourile Marvel, mai ales că ai şansa să lucrezi cu cei mai buni dintre cei mai buni. Totul e la un nivel superprofesionist şi ţi se oferă suficient timp să faci totul să arate fantastic. E cinematografie de înaltă calitate şi asta mă încântă nespus”, spune Rachel McAdams.

În rolul Celei Antice, un personaj înţelept cu o vârstă seculară, ce păzeşte secretele artelor mistice de sute de ani, apare Tilda Swinton, cunoscută pentru rolurile sale excentrice. Echipa de producţie îşi dorea ca actorul/actriţa care dă viaţă Celui Străvechi să aibă calitatea de a părea dintr-o altă sferă. Tilda Swinton a fost prima alegere, iar actriţa a acceptat imediat oferta Marvel. „Să pătrund în universul Marvel este pentru mine ca o zi foarte bună. E ca şi cum aş fi primită într-o familie din care îmi doream să fac parte. În plus, Cel Străvechi e un personaj incredibil, irezistibil,” spune actriţa.

Mordo, ucenicul Celui Străvechi, este interpretat de Chiwetel Ejiofor, şi el un fan al benzilor desenate Marvel, cu care a crescut. Benedict Wong îi dă viaţă lui Wong, paznicul vastei biblioteci pline de volume mistice din enclava Kamar-Taj unde sălăşluieşte Cel Străvechi. În rolul răufăcătorului Kaecilius apare Mads Mikkelsen, iar din distribuţie mai fac parte şi Benjamin Bratt, în rolul lui Jonathan Pangborn, Michael Stuhlbarg, ca Doctorul Nic West, şi Scott Adkins, ca fanul înfocat al lui Kaecilius.

Rezervari Bilete

Pentru a face o rezervare selectati filmul apoi alegeti ora pentru care doriti sa faceti rezervarea

apoi

Google+