1

CONSTANTA

1

3D Jurassic World: Un regat în ruină
(Jurassic World: Fallen Kingdom)

(Jurassic World: Fallen Kingdom)

Genul: Acţiune Aventuri SF

Regia: : J.A. Bayona

Ţara: Sua

Limba: Engleza

Distribuitor: Ro Image 2000

Despre film: :

Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă.

Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul său lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauză în care crede și pentru care se luptă. Cei doi ajung pe insulă cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă, și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice.

Plin de aventuri, mister și suspans, acest nou capitol din Jurassic World ne prilejuiește reîntâlnirea cu personajele noastre favorite și cu dinozaurii pe care îi îndrăgim din capitolul anterior, și ne promite noi aventuri, mai terifiante și mai emoționante ca nicidoată, odată cu introducerea în poveste a unor specii noi.

În rolurile principale:

Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, BD Wong

 Sâmbătă
23.06
Duminică
24.06
Luni
25.06
Marţi
26.06
Miercuri
27.06
Joi
28.06
Vineri
29.06
17:15 Sala 2 » Sala 2 »          
19:30         Sala 2 » Sala 2 »  
19:45 Sala 2 » Sala 2 »          

Trailer Oficial


Rezervari Bilete

Pentru a face o rezervare selectati filmul apoi alegeti ora pentru care doriti sa faceti rezervarea

apoi

Google+