1

CONSTANTA

1

Labirintul: Tratament letal
( Maze Runner: The Death Cure)

( Maze Runner: The Death Cure)

Genul: Acţiune Aventuri Fantastic SF

Regia: Wes Ball

Ţara: SUA

Limba: engleza

Distribuitor: Odeon Cineplex

Despre film: :

A treia parte a francizei, Maze Runner: The Death Cure (2018) îl urmărește pe tânărul erou Thomas, care pornește într-o misiune destinată descoperirii unui remediu pentru o boală mortală cunoscută sub numele de „Flare”.

Thomas știe că nu se poate avea încredere în Wicked, dar ei spun că timpul minciunilor s-a încheiat, că au strâns tot ce pot de la teste și că acum trebuie să se bazeze pe Gladers, cu amintiri complet restaurate, pentru a-i ajuta cu ultima lor misiune. Depinde doar de Gladers pentru a finaliza planul pentru vindecarea bolii Flare, cu un test final voluntar.

Ceea ce Wicked nu știu, este că s-a întâmplat ceva pe care nici testele sau variabilele nu l-ar fi putut prevedea. Thomas și-a amintit mult mai mult decât credeau. Și știe că nu poate crede niciun cuvânt din ceea spun Wicked. Timpul minciunilor s-a terminat. Dar adevărul este mai periculos decât și-ar putea imagina vreodată Thomas.

Thomas și supraviețuitorii Gladers se pregătesc să se confrunte cu Wicked pentru ultima oară, luptând să găsească un remediu pentru mortala boală care a distrus cea mai mare parte a lumii. Prieteniile și loialitățile vor fi testate, iar lupta împotriva Wicked va determina, de asemenea, cine va supraviețui în cele din urmă.

Distribuţia

Thomas Brodie-Sangster, Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Walton Goggins, Rosa Salazar

În rolurile principale:

Acţiune, SF, Thriller

 Marţi
23.01
Miercuri
24.01
Joi
25.01
Vineri
26.01
Sâmbătă
27.01
Duminică
28.01
Luni
29.01
12:15         Sala 1 » Sala 1 »  
14:00         Sala 2 » Sala 2 »  
16:30       Sala 1 »      
19:30         Sala 1 » Sala 1 »  
20:15   Sala 2 » Sala 2 » Sala 2 »      

Trailer Oficial


Rezervari Bilete

Pentru a face o rezervare selectati filmul apoi alegeti ora pentru care doriti sa faceti rezervarea

apoi

Google+