1

CONSTANTA

1

Stiri oferite de CityPlex

Vezi si stirile oferite de CineMagia

 • Biletele s-au pus in vanzare pentru "Răzbunătorii: Războiul Infinitului"

  Biletele s-au pus in vanzare pentru "Răzbunătorii: Războiul Infinitului" - povestea multasteptata din Universul Marvel.
  Cumpararea biletelor in avans iti ofera posibilitatea de fi printre primii care se intalnesc cu super-eroii preferati.

  La Cinema Cityplex Tulcea - AVANPREMIERA, 26 aprilie, ora 19:00.

  1
  Biletele s-au pus in vanzare pentru
 • Biletele la avanpremiera filmului „Star Wars: The Last Jedi“ au fost puse în vânzare

  Împreună cu trailer-ul a fost lansat şi un nou poster care o plasează în centrul faimoaselor personaje ale francizei pe Prinţesa Leia, interpretată de Carrie Fisher, actriţa care a murit anul trecut, pe 27 decembrie, după încheierea filmărilor.

  „Star Wars: The Last Jedi“ va avea avanpremiera în cinematografe pe 14 decembrie (inclusiv la Cinema Cityplex Tulcea) iar biletele au fost deja puse în vânzare.

  Noul „Star Wars“ este regizat de Rian Johnson şi distribuţia va fi foarte similară cu cea din episodul şapte, „The Force Awakens“ (2015) şi reprezintă o combinaţie dintre actorii din trilogia anilor `70 şi cei care au fost introduşi în 2015. John Boyega (Finn) şi Daisy Ridley (Rey) vor interpreta rolurile principale, Mark Hamill va reveni ca Luke Skywalker, iar Carrie Fisher, pentru ultima oară, va intra în pielea personajului Leia. Adam Driver va fi din nou personajul negativ, interpretându-l pe Kylo Ren.

  1
  Biletele la avanpremiera filmului „Star Wars: The Last Jedi“ au fost puse în vânzare
 • Filmul „Thor: Ragnarok” este disponibil în avanpremieră la Cinema Cityplex Tulcea

  Thor (Chris Hemsworth) este ținut prizonier de cealaltă parte a universului, fără năprasnicul său ciocan. Loki (Tom Hiddleston), vicleanul său frate, a pus stăpânire pe Asgard. Dar atotputernica Hela (Cate Blanchett), zeiţa morţii, vrea tronul pentru ea însăşi. Thor trebuie să se întoarcă acasă pentru a opri Ragnarok: distrugerea planetei sale şi a întregii civilizaţii asgardiene. Mai întâi, însă, Thor trebuie să supravieţuiască unei lupte de gladiatori, versiunea extraterestră, în care îl are ca adversar pe nimeni altul decât incredibilul Hulk (Mark Ruffalo).

  1
  Filmul „Thor: Ragnarok” este disponibil în avanpremieră la Cinema Cityplex Tulcea
 • Biletele s-au pus in vanzare pentru filmul Kingsman: Cercul de Aur

  În Kingsman: Cercul de Aur, eroii noștri fac față unor noi provocări. Atunci când sediul agenției este distrus iar lumea devine ostatică, călătoria lor îi conduce către Statesman, o organizație de spionaj în America.

  În această aventură în care se testează limitele puterii și inteligenței agenților lor, aceste două organizații secrete de elită duc lupta împotriva unui inamic nemilos, pentru a salva lumea, ceva ce devine o obișnuință pentru Eggsy.

  1
  Biletele s-au pus in vanzare pentru filmul Kingsman: Cercul de Aur
 • Sequel-urile Avatar vor începe filmările motion-capture în august  James Cameron a terminat scenariul lui Avatar 5, însă producţia este amânată din nou din cauza anvergurii proiectului
  Fanii Avatar aşteaptă de mulţi ani dezvoltarea continuărilor promise de James Cameron, însă, cum între timp numărul acestora a ajuns la cinci, volumul de lucru nu a mai permis realizatorilor să se încadreze în estimările făcute cu începerea filmărilor. Dacă ultima afirmaţie în acest sens era oferită de Stephen Lang anul trecut – în care se menţiona că producţia va începe după Anul Nou – iată că amploarea producţiei face ca alte câteva luni să fie adăugate. Cineastul a făcut menţiunea în cadrul unui interviu oferit site-ului Daily Beast.

  „Nu mă concentrez acum doar pe Avatar 2, ci pe Avatar 2, 3, 4 şi 5. Aşa abordez proiectul, lucrăm la toate în acelaşi timp. Am terminat acum scenariul lui Avatar 5 şi voi începe din august filmările motion capture cu actorii. Suntem în producţie zilnic, totul funcţionează perfect, suntem la capacitate maximă. Am senzaţia că am ieşit din închisoare, de parcă mi-am petrecut ultimii doi ani încarcerat, scriind. Acum mă bucur de viaţă din nou. Momentan, am terminat cu scrisul”, a declarat cineastul.

  Avatar 2 se va lansa pe 21 decembrie, anul viitor. Continuările sunt programate pentru 2020, 2022 şi 2023.

  1
   Sequel-urile Avatar vor începe filmările motion-capture în august
 • Noul blockbuster “Rings”, la cinema  Al treilea film al celei mai celebre francize de origine japoneză prezintă evenimentele petrecute înainte de The Ring 2. Cu treizeci de ani înainte de apariția casetei ucigașe, Samara Morgan este adoptată după ce mama ei naturală a înnebunit. Maltratată de părinții adoptivi, Samara este închisă într-un puț, ceea ce dă naștere celebrului blestem. Ca multe alte filme de groază japoneze, și acesta se bazează pe imaginea neliniștitoare a unei fetițe cu păr lung și negru, care-i acoperă fața

  1
  Noul blockbuster “Rings”, la cinema
 • Noul blockbuster “Underworld: Blood Wars”, la cinema

  Pasionații de filme horror au motive de bucurie: cunoscuta serie de filme blockbuster “Underworld” revine cu o nouă producție de senzație despre întunecata lume a vampirilor și lycanilor. “Underworld: Blood Wars” / “Lumea de dincolo: Războaie sângeroase” promite cinefililor un spectacol vizual total, cu efecte 3D și cascadorii din belșug. Filmul va putea fi vizionat în avanpremieră pe 30 noiembrie si 1 decembrie 2016, iar din 2 decembrie a.c. va rula în cinematografele din toată țara.

  1
  Noul blockbuster “Underworld: Blood Wars”, la cinema
 • VAIANA

  Din 25 NOIEMBRIE 2016 va asteptam la premiera animatiei VAIANA!

  1
  VAIANA
 • Primul Contact

  SF-ul lui Denis Villeneuve este una dintre cele mai plăcute experienţe cinematografice ale anului

  1
  Primul Contact
 • Cel mai important festival de film al lumii se desfășoară între 11 și 22 mai

  2016 este un an istoric pentru România la Cannes! Sieranevada, de Cristi Puiu și Bacalaureat, de Cristian Mungiu, au fost selecționate în principala secțiune competițională, în lupta pentru Palme d'Or, iar Câini, debutul în lungmetraj al regizorului Bogdan Mirică, va avea premiera mondială în selecția oficială Un Certain Regard. Ada Solomon, în calitate de co-producătoare (prin Hi Film), este tot în selecția oficială, cu filmul german Toni Erdmann, despre un tată care încearcă să se reconcilieze cu fiica de acum adultă, înstrăinată. Vlad Ivanov și Alexandru Papadopol au roluri în film. De altfel, Vlad Ivanov are un record de trei filme anul acesta la Cannes (Bacalaureat și Toni Erdmann în competiția de lungmetraje pentru Palme dOr și Câini, din secțiunea Un Certain Regard).

  În cursa pentru Palme d'Or a fost selecționat și scurtmetrajul românesc independent „4:15 P.M. Sfârșitul lumii”, scris și regizat de Cătălin Rotaru și Gabi Virginia Șarga (ambii la debut ca regizori), cu actorii Alexandru Suciu și Elias Ferkin. Filmul spune povestea unei întâlniri tulburatoare dintre un curier si un autostopist. Când acesta din urma îl avertizează că sfârșitul lumii este aproape, curierul il ia drept nebun, fără să știe că întâlnirea cu el îi va schimba total viața. „4:15 PM Sfârșitul Lumii” s-a filmat în județul Ialomița, pe parcursul a patru zile, fiind un proiect 100% independent, fără susținerea CNC. Producatori - Adina Sădeanu, prin Axis Media Production, și Alex Tudor Crăciun (Flama Booking).

  1
   Cel mai important festival de film al lumii se desfășoară între 11 și 22 mai
 • Globurile de Aur 2016. Un palmares cu multe surprize plăcute

  Sylvester Stallone a câștigat primul Glob de Aur din carieră, Leonardo DiCaprio e cel mai bun actor în rol dramatic, iar Son Of Saul, cu distribuție românească, Cel mai bun film străin, în viziunea Presei Străine de la Hollywood

  Noaptea Globurilor de Aur ediția 2016 a venit și a trecut, dar a reușit să nu dezamăgească. Gazda Ricky Gervais și-a folosit cu succes ironia, iar Sylvester Stallone și Leonardo DiCaprio au avut discursuri memorabile.

  1
  Globurile de Aur 2016. Un palmares cu multe surprize plăcute
 • Andre Rieu, concertul Maastricht 2015, la Cityplex Tulcea !

  Nu pierdeţi ocazia de-a urmări la Cityplex Tulcea, excepţionalul concert "Andre Rieu - Maastricht 2015", o proiecţie de cinema în High Definition şi sunet Dolby Digital Surround, ce conţine 31 de piese muzicale de mare popularitate, preluate din repertoriul internaţional.

  Vă spicuim un moment aparte al concertului, un moment de adevărată mândrie naţională pentru publicul român.
  Aşa cum se ştie, suita de concerte pe care Andre Rieu le-a ţinut în luna iunie la Bucureşti, l-au avut ca invitat special pe renumitul nostru naist Gheorghe Zamfir. Rieu a fost într-atât de entuziasmat de muzicalitatea folclorului nostru şi de colaborarea cu Zamfir, încât l-a invitat pe artistul român la Maastricht, pentru a concerta împreună la seria de concerte "Maastricht 2015".

  Dar maestrul Gheorghe Zamfir n-a fost singurul român care a urcat pe scena de la Maastricht, ci l-au însoţit peste 50 de artişti români, invitaţi şi ei de Andre Rieu (o orchestră de lăutari, ansamblul de dansatori Transilvania din Baia Mare, 20 de naişti din diferite generaţii, etc.) Toţi aceştia au oferit la Maastricht un moment românesc de mare frumuseţe muzicală, interpretând şi dansând 3 piese arhicunoscute publicului român: "Ciuleandra", "Mociriţă cu trifoi" şi "Brâu din Banat". La propunerea gazdei sale, Gheorghe Zamfir a interpretat şi o piesă din repertoriul internaţional (The Lonely Shepherd), in memoria marelui dirijor James Last, decedat in vara aceasta.
  Toate acestea, cât şi alte 27 de piese muzicale superbe, vor putea fi urmărite de tulceni la Cinema Cityplex, pe 30 nov. 2015, ora 18:00. Concertul are durata de 3 ore (include o pauză de 15 min). Biletele costă 18 lei.
  D'STARS

  1
  Andre Rieu, concertul Maastricht 2015, la Cityplex Tulcea !
 • ”ARMÂNII, de la faimoșii Manakia la Nu sunt faimos…” | Proiecții Speciale la cinema Cityplex Coral Plaza Mall Tulcea

  ”ARMÂNII, de la faimoșii Manakia la Nu sunt faimos…”
  cel mai nou proiect marca Toma Enache
  Proiecții Speciale
  la cinema Cityplex Coral Plaza Mall Tulcea
  în prezența echipei filmului
  Duminică, 29 noiembrie 2015, orele 18:30 și 19:00

  După realizarea primului lung-metraj în aromână, regizorul Toma Enache propune un nou proiect inedit: filmul documentar intitulat ”ARMÂNII, de la faimoșii Manakia la Nu sunt faimos…”, care va avea două proiecții speciale, în prezența echipei filmului, duminică, 29 noiembrie, de la orele 18:30 și 19:00, la cinema Cityplex Coral Plaza Mall Tulcea.

  Filmul face o incursiune în lumea armânească, începând de la primele imagini din Balcani, filmate de doi armâni, pionierii cinematografiei balcanice, frații Manakia, până la primul film din istoria cinematografiei vorbit în aromână, ”Nu sunt faimos dar sunt aromân”.

  1
  ”ARMÂNII, de la faimoșii Manakia la Nu sunt faimos…” | Proiecții Speciale la cinema Cityplex Coral Plaza Mall Tulcea
 • “GOOSEBUMPS” ÎŢI FACEM PĂRUL MĂCIUCĂ - în AVANPREMIERĂ pe 11 și 12 noiembrie

  Scholastic a tipărit peste 400 milioane de cărţi Goosebumps în 32 de limbi, de la lansarea seriei în 1992, bucurându-se de aprecierile criticii şi dominând listele internaţionale ale celor mai bine vândute volume. R.L. Stine a fost recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni scriitori pentru copii din istorie. Acum, fenomenul literar este transpus pe marele ecran în 3D şi lansat cu ocazia Halloween.

  1
  “GOOSEBUMPS” ÎŢI FACEM PĂRUL MĂCIUCĂ - în AVANPREMIERĂ pe 11 și 12 noiembrie
 • Program "Mune, Gardianul Lunii" - Săptămâna 11.09-17.09

  MUNE, LE GARDIEN DE LA LUNE – MUNE, GARDIANUL LUNII (AG) 3D
  DULAT SI SUBTITRAT
  SAPTAMANA DE PREMIERA
  Regia: Benoît Philippon, Alexandre Heboyan
  Gen film: Animatie
  Durata: 85 minute

  Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduş al nopţii, este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric.

  Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni.

  Vineri: 15:15 D
  Sambata: 12:00 D, 14:00 D, 16:00 S
  Duminica: 12:00 D, 14:00 D, 16:00 S
  Luni: 17:00 D
  Marti: 17:00 D
  Miercuri: 15:15 D
  Joi: 15:15 D

  1
  Program
 • Program Minions/Minionii săptămâna 17.07-23.07

  MINIONS – MINIONII (AG) 3D
  DUBLAT SI SUBTITRAT
  Regia: Kyle Balda, Pierre Coffin
  Gen film: Animatie, Comedie
  Durata: 104 minute

  Simpaticii aghiotanţi ai lui Gru, transformaţi în favoriţii copiilor de cele două filme Despicable Me, au parte de o animaţie dedicată lor! Aflăm că minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloşi ai istoriei. Doar că mulţi stăpâni şi-au aflat sfârşitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceştia rămân singuri şi neconsolaţi... Totul pare a se rezolva când minionul Kevin dă peste Scarlet Overkill (Sandra Bullock), a cărei ambiţie e nemăsurată: vrea să conducă peste întreaga lume şi să devină prima super-ticăloasă din istorie...

  Vineri: 14:45 dub, 17:00 sub
  Sambata: 12:15 dub, 17:00 sub
  Duminica: 12:15 dub, 17:00 sub
  Luni: 17:00 sub
  Marti: 17:00 sub
  Miercuri: 14:45 dub, 17:00 sub
  Joi: 14:45 dub, 17:00 sub

  1
  Program Minions/Minionii săptămâna 17.07-23.07
 • Program Minions/Minionii săptămâna 10.07-16.07

  MINIONS – MINIONII (AG) 3D
  PREMIERA
  DUBLAT SI SUBTITRAT
  Regia: Kyle Balda, Pierre Coffin
  Gen film: Animatie, Comedie
  Durata: 104 minute
  Simpaticii aghiotanţi ai lui Gru, transformaţi în favoriţii copiilor de cele două filme Despicable Me, au parte de o animaţie dedicată lor! Aflăm că minionii au existat încă de la începutul timpurilor, visând mereu să fie în slujba celor mai mari ticăloşi ai istoriei. Doar că mulţi stăpâni şi-au aflat sfârşitul din cauza năzbâtiilor minionilor, iar aceştia rămân singuri şi neconsolaţi... Totul pare a se rezolva când minionul Kevin dă peste Scarlet Overkill (Sandra Bullock), a cărei ambiţie e nemăsurată: vrea să conducă peste întreaga lume şi să devină prima super-ticăloasă din istorie...

  Vineri: 14:45 dub, 17:00 sub
  Sambata: 12:15 dub, 17:00 sub
  Duminica: 12:15 dub, 17:00 sub
  Luni: 17:00 sub
  Marti: 17:00 sub
  Miercuri: 14:45 dub, 17:00 sub
  Joi: 14:45 dub, 17:00 sub

  1
  Program Minions/Minionii săptămâna 10.07-16.07
 • Mad Max: Fury Road / Mad Max: Drumul Furiei - Din 15 mai la cinema Cityplex Coral Plaza Mall în 3D!


  Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul Furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky.

  Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max prefera să călătorescă de unul singur şi să nu işi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie.


  În „Mad Max: Drumul Furiei”, cel de-al patrulea film din istoria francizei, Tom Hardy interpretează rolul principal, iar din distribuţie mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Houllt, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones, Josh Helman şi Rosie Huntington-Whiteley.

  Un film Warner Bros. Pictures, acţiunea post-apocaliptică „Mad Max: Drumul Furiei” ajunge la cinema Cityplex Coral Plaza Mall Tulcea începând cu 15 mai.

  1
  Mad Max: Fury Road / Mad Max: Drumul Furiei - Din 15 mai la cinema Cityplex Coral Plaza Mall în 3D!
 • “LIVE” în regia lui Vlad Păunescu, din 15 mai în cinematografe

  Debutul în regie al lui Vlad Păunescu, lungmetrajul “LIVE” va fi lansat de Castel Film în cinematografele din România pe 15 mai.
  Pelicula îi are în distribuție pe actorii Rodica Lazăr, Tudor Chirilă, Crina Tofan, Ioana Blaj, Constantin Chiriac, Adrian Titieni, Doru Ana, Claudiu Bleonț, Andrei Huțuleac.
  Lungmetrajul “Live” spune povestea Emei, intrerpretată de Rodica Lazăr, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Succesul ei depinde major de rating, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața. Ema va fi prinsă în strânsoarea unei uriașe și periculoase mașinării care demască cele mai controversate personaje politice ale momentului.

  1
  “LIVE” în regia lui Vlad Păunescu, din 15 mai în cinematografe
 • Promotii Cityplex Tulcea

  Stimati Clienti,

  Incepand cu data de 24 aprilie 2015, Promotiile in curs se aplica NUMAI filmelor in regim Basic ( adica incepand cu saptamana a doua de rulare de la lansarea oficiala a unui film in Romania ). Promotiile NU se aplica filmelor care ruleaza in regim de Premiera si Avanpremiera.

  1
  Promotii Cityplex Tulcea
 • Vrei să faci parte din echipa noastră? Angajăm Proiecționist (full-time).

  Dacă eşti tânăr, sociabil și responsabil şi vrei să intri în “familia” Cityplex Tulcea, te așteptăm la casieria cinematografului cu un CV, în perioada 03.04-30.04.2015, după ora 13:00. Suntem nerabdători să te cunoaştem! Noi îţi promitem că vei lucra într-un mediu dinamic şi interesant, alături de o echipă tânără şi entuziastă.

  Cerințe:

  - Mentenanță IT hardware și software;
  - Operare Microsoft Office 2010;
  - Cunoașterea Limbii Engleze;
  - Cunoștințe de bază tehnice în IT pentru întreținerea aparaturii de proiecție;
  - Comunicativ și cu spirit de echipă;
  - Responsabil.

  1
  Vrei să faci parte din echipa noastră? Angajăm Proiecționist (full-time).
 • S-a lansat primul trailer oficial pentru MISIUNE: IMPOSIBILĂ. NAȚIUNEA SECRETĂ!

  S-a lansat primul trailer oficial pentru MISIUNE: IMPOSIBILĂ. NAȚIUNEA SECRETĂ!

  DIN 31 IULIE 2015.

  Cu Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Alec Baldwin, Rebecca Ferguson, Ving Rhames.

  Ethan Hunt are cea mai grea misiune de până acum, împreună cu echipa lui: să vâneze și să ucidă fiecare membru al Sindicatului, o unitate formată din proscriși cu pregătire militară, înainte ca aceștia să lichideze pentru totdeauna IMF.

  Trailer aici: https://www.youtube.com/watch?v=fhSe8CO_fSs

  1
  S-a lansat primul trailer oficial pentru MISIUNE: IMPOSIBILĂ. NAȚIUNEA SECRETĂ!
 • Trailerul “Pixels: O aventură digitală”, văzut de 34,3 milioane de oameni în 24 de ore de la lansare

  Sony Pictures Entertainment a lansat pe 18 martie trailerul official al celui mai recent film al lui Chris Columbus, “Pixels: O aventură digitală”. În doar 24 de ore, filmul, ce urmează a fi lansat la nivel mondial pe 24 iulie, a fost văzut de 34,3 milioane de oameni, devenind astfel cel mai de succes trailer lansat vreodată de Sony Pictures.

  Acțiunea din “Pixels: O aventură digitală” începe când o rasă extraterestră interpretează greşit imagini din jocuri video clasice şi atacă Pământul, iar preşedintele Will Cooper (Kevin James) apelează la prietenul său din copilărie Sam Brenner (Adam Sandler), pe atunci campion la jocuri video, pentru a elabora contraofensiva umană. Cu ajutorul altor împătimiţi ai jocurilor (Peter Dinklage, Josh Gad), Sam va înfrunta extratereştrii, iar de priceperea sa depinde însuşi viitorul umanităţii. Din distribuţia filmului mai fac parte Brian Cox, Ashley Benson, Jane Krakowski, dar şi japonezul Toru Iwatani, creatorul lui Pac-Man, cu o apariţie în propriul rol.

  În România, “Pixels: O aventură digitală” va fi lansat pe 24 iulie și va fi distribuit de InterComFilm Distribution.

  Trailerul subtitrat, pentru România, poate fi vizualizat pe canalul de YouTube InterComFilm:

  https://www.youtube.com/watch?v=jz4ANLzPcS8[

  1
  Trailerul “Pixels: O aventură digitală”, văzut de 34,3 milioane de oameni în 24 de ore de la lansare
Emite conţinut
 

Rezervari Bilete

Pentru a face o rezervare selectati filmul apoi alegeti ora pentru care doriti sa faceti rezervarea

apoi

Google+