1

CONSTANTA

1

Stiri oferite de CineMagia

Vezi si stirile oferite de CityPlex

 • The Secret in Their Eyes/Secretul se lansează în România pe 4 decembrie, cu o distribuție remarcabilă: Julia Roberts, Chiwetel E

  Împletind un trecut tragic pe fundalul oraşului Los Angeles, „Secretul” este despre un mister surprinzător care explorează temele personale ale pierderii, trădării și voinţei nestrămutate a unui părinte de a îndrepta un rău profund. O echipă strâns sudată de investigatori FBI formată din Ray (Chiwetel Ejiofor) și Jess (Julia Roberts), alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire (Nicole Kidman), e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent. Acum, 13 ani mai târziu, după ce l-a căutat obsesiv pe ucigaș, Ray descoperă, în sfârșit, un nou indiciu despre care e convins că îl va ajuta să rezolve cazul.

  Billy Ray și Mark Johnson se cunosc reciproc de zeci de ani, dar niciodată nu au lucrat impreună. Când au văzut thriller-ul argentinian El secreto de sus ojos/Secretul din ochii lor (2009), nici unul dintre ei nu se putea opri din vorbit despre film. „Secretul din ochii lor este spectaculos”, spune Billy, am fost complet doborât de el, am făcut o reverență vecină cu venerația. Apoi Mark m-a întrebat dacă vreau să-l adaptăm. La început am ezitant, pentru că nu vrei să-ţi asumi nimic din ce este atât de mare încât te simți depășit înainte chiar de a începe. Dar am simţit că există o versiune americană a poveştii, care merită spusă din nou şi explorată”.

  1
  The Secret in Their Eyes/Secretul se lansează în România pe 4 decembrie, cu o distribuție remarcabilă: Julia Roberts, Chiwetel E
 • Filmul de animație Micul prinț, emoționant

  Povestea lui Antoine de Saint-Exupéry este adusă în lumea actuală, în care o fetiță îl descoperă pe Micul prinț, și o face cu sensibilitate, cu o maturitate surprinzătoare și, mai ales, cu dragoste

  Nu am văzut niciodată Cartea Micul Prinț drept o carte pentru copii, cu toate că are un protagonist copil. Mi s-a părut frumoasă, optimistă dar totuși gravă și filosofică, iar Micul Prinț mai înțelept, mai sentențios și mai plin de tâlcuri ascunse decât orice copil. Mi s-a părut mereu o carte pentru altă vârstă decât cea a copilăriei.

  Dar animația Micul prinț, cu premiera pe 4 decembrie în cinematografele noastre, reușește să se adreseze în continuare adulților, însă face și o punte de legătură către copii, astfel încât adulți și copii deopotrivă vor fi mișcați de acest film. Povestea lui Antoine de Saint-Exupéry este adusă în lumea actuală, în care o fetiță îl descoperă pe Micul prinț, și o face cu sensibilitate, cu o maturitate surprinzătoare și, mai ales, cu dragoste. Este un personaj de animație în care orice spectator se poate regăsi, și cred că e, totodată, o punte pentru înțelegerea unei povești altfel destul de ermetice.

  1
  Filmul de animație Micul prinț, emoționant
 • Tot ce știm despre Kylo Ren, noul erou negativ din Star Wars: The Force Awakens

  Dacă se poate conta pe un lucru în seria Star Wars, acel lucru este celebritatea eroilor săi negativi. Forma măștii lui Darth Vader pare să bată orice personaj la capitolul popularitate. Următorul film din serie, The Force Awakens, al lui J.J. Abrams, pare pregătit să dea naștere unui alt erou negativ de neegalat: Kylo Ren.

  Cu o mască înfiorătoare și cu o sabie de lumină în formă de cruce, Ren ne este deja cunoscut, mai ales că se află în centrul de interes al aproximativ fiecărui poster, trailer și material publicitar. Dar, dincolo de aspectul exterior, ce altceva mai știm despre el? Iată câteva elemente extrase din materialele promoționale de până acum și din diverse declarații ale echipei din spatele Star Wars: The Force Awakens.

  Folosește Partea Întunecată, dar nu este un Sith

  1
  Tot ce știm despre Kylo Ren, noul erou negativ din Star Wars: The Force Awakens
 • Bunul dinozaur, pentru copilul din noi

  Cu o poveste simplă şi cu lumea de acum zeci de milioane de ani prezentată în cele mai mici detalii, Bunul Dinozaur este o ocazie cât se poate de bună pentru a merge la cinema împreună cu întreaga familie. Dintre animaţiile Pixar, care au reuşit întotdeauna să captiveze atât adulţii, cât şi copiii, Bunul dinozaur pare mai degrabă destinată acestora din urmă, dar asta nu înseamnă că adulţii nu vor fi captivaţi de povestea lui Arlo, un dinozaur fricos care trebuie să-şi înfrunte temerile după ce destinul îl aruncă într-o fantastică aventură.

  1
  Bunul dinozaur, pentru copilul din noi
 • Claudia Pavel, personaj în „Crăiasa Zăpezii”: „Este grozav când poţi fi o mică parte din universul unui copil”

  Odată cu recenta revenire în peisajul muzical românesc, cu cele două single-uri „Sună-mă” și recentul „Privilege”, la care urmează să lanseze și videoclip, cântăreaţa Claudia Pavel aka Cream mai face un pas şi către actorie dublând pentru prima dată un personaj de desene animate. Din 13 noiembrie pe marile ecrane, Claudia va fi cea mai simpatică negustoreasă în animaţia „Crăiasa Zăpezii”.

  După ce a absolvit Facultatea de Actorie în ţară, Cream a urmat cursuri de profil în America şi a obţinut ulterior rolul principal într-un film românesc independent. Interpretarea unui personaj animat este un vis devenit realitate, după cum recunoaşte chiar ea: „Mărturisesc că întotdeauna mi-am dorit să dublez personaje de desene animate, pentru că sunt o mare iubitoare a acestui gen. Este grozav când ştii că poţi fi o mică parte din universul unui copil. Este incredibil! Întotdeauna mi-au plăcut poveştile, basmele şi îmi place să visez, să trăiesc într-o lume a fanteziei măcar pentru o ora cât durează desenele animate.”

  1
  Claudia Pavel, personaj în „Crăiasa Zăpezii”: „Este grozav când poţi fi o mică parte din universul unui copil”
 • Goosebumps, distractiv

  Unul dintre cele mai importante nume mondiale ale literaturii pentru copii, R. L. Stine, este omagiat în acest film pentru întreaga familie care i-ar putea speria pe copiii mici, dar nu şi pe adolescenţi sau spectatorii maturi. Agreabil, amuzant şi uneori naiv, Goosebumps are marele merit de a prezenta doi actori de care s-ar putea să auzim multe de acum înainte.

  1
  Goosebumps, distractiv
 • Au început filmările la Allegiant – Part I

  Cea de-a treia parte a seriei The Divergent, împărţită în două pelicule, se va lansa în martie 2016, respectiv martie 2017

  Studiourile Lionsgate au dat startul filmărilor la The Divergent Series: Allegiant – Part I, în Atlanta, a scris Deadline.com, potrivit comunicatului preluat. Filmul reprezintă o parte a adaptării celei de-a treia cărţi şi ultima din seria de romane imaginate de autoarea americană Veronica Roth.

  Acţiunea continuă evenimentele din Insurgent, cu Tris (Shaileene Woodley) şi Four (Theo James în afara zidurilor ce mărgineau oraşul Chicago, descoperind ce se ascunde dincolo. Din distribuţia filmului mai fac parte Naomi Watts, Octavia Spencer şi Jeff Daniels. Robert Schwenke revine la cârma producţiei.

  1
  Au început filmările la Allegiant – Part I
 • Dwayne Johnson revine în Fast and Furious 8

  Se poartă discuţii şi pentru realizarea unui spin-off ce-l va avea în centru pe Hobbs, personajul său din franciză

  După succesul imens înregistrat de Furious 7 – a devenit al treilea film din lume cu cele mai bune încasări – atenţia realizatorilor şi a publicului se îndreaptă spre cel de-al optulea film al seriei, ce a primit deja o dată de lansare: 14 aprilie 2017.

  Detalii despre continuare n-au prea venit până acum din partea celor implicaţi în proiect, însă Dwayne Johnson a ţinut să confirme un detaliu semnificativ, într-o conferinţă de presă pentru promovarea noului său film, San Andreas. Actorul şi-a confirmat participarea în Fast and Furius 8. „Desigur. Nu se putea merge mai departe fără Hobbs”, a spus el.

  Între timp, au existat discuţii referitoare la o producţie de acţiune rezervată doar lui Hobbs. Iată ce a declarat Johnson despre spin-off-ul în cauză: „Suntem cu toţii interesaţi ca acest proiect să fie realizat. Am avut chiar recent o discuţie serioasă cu studiul. Vom vedea. Personal, sunt de părere că i s-a oferit ceva mai mult spaţiu în Furios 7 şi astfel, s-a creat posibilitatea unei linii separate a acţiunii, dacă publicul se va arăta interesat. Asta este abordarea mea, trebuie însă ca mulţi alţii să rezoneze cu ea”, a explicat actorul.

  1
  Dwayne Johnson revine în Fast and Furious 8
 • Blockbusterele verii 2015

  Află ce filme ar putea face senzaţie de-a lungul următoarelor luni

  Ştim că este de-abia martie şi că mai avem ceva de aşteptat până la vară, dar iată că Hollywood-ul ne obligă, cu multitudinea de blockbustere gata de lansare, să devansăm publicarea acestui articol anual: mega-producţiile "de vară" îşi fac apariţia pe ecrane încă din primele zile ale lui aprilie! Iată mai jos cam care ar putea fi succesele de casă ale mijlocului de an.

  1
  Blockbusterele verii 2015
 • Hart şi Ferrell sunt mari şi tari

  Comedia Get Hard îi aduce pe cei doi actori pentru prima oara împreună

  Din 27 martie vine în premieră pe marile ecrane din România Mare şi Tare, o comedie cu Will Ferrell şi Kevin Hart în rolurile principale, distribuţia filmului fiind completată de rapper-ul Tip T.I. Harris, Alison Brie şi Craig T. Nelson.

  Atunci când managerul de fonduri speculative, milionarul James (Will Ferrell) este arestat pentru fraudă şi trimis să-şi ispăşească pedeapsa la periculoasa închisoare San Quentin, judecătorul îi dă 30 de zile pentru a-şi pune afacerile în ordine. Disperat, el se adresează lui Darnell (Kevin Hart) pentru ca acesta să-l pregătească pentru viaţa dincolo de gratii. Dar, în ciuda presupunerilor lui James, Darnell este un proprietar al unei mici afaceri, care munceşte din greu şi care nu a primit nici măcar o amendă de circulaţie, darămite să fi stat la închisoare.

  Împreună, cei doi fac ceea ce ei cred că e necesar pentru ca James să devină mare şi tare şi, în acest proces, descoperă cât de tare se înşelaseră în legătură cu multe lucruri, inclusiv în ceea ce priveşte părerea lor unul despre celălalt.

  1
  Hart şi Ferrell sunt mari şi tari
 • Furious 7, primele reacţii

  Primele cronici şi posibilele recorduri pe care le-ar putea bate filmul

  Cu Furios şi iute 7 debutează sezonul blockbusterelor în lume (iată 14 blockbustere de aşteptat vara aceasta). Românii îl pot vedea cu începere din 3 aprilie, dar câteva sute de americani l-au putut vedea în cadrul unei proiecţii mai mult sau mai puţin secrete din cadrul festivalului SWSX. Producătorii filmului au fost siguri pe ei, prin urmare presa a avut acces la proiecţie, iar cronicile pozitive nu au încetat să apară. Iată pentru ce este lăudat filmul, dar şi care sunt reproşurile ce i se aduc.

  1
  Furious 7, primele reacţii
 • Boyhood ia Globul de Aur!

  Grand Budapest Hotel primeşte cel de-al doilea premiu important al galei. Birdman câştigă cu Cel mai bun actor (Michael Keaton) şi Cel mai bun scenariu

  Cea de-a 72-a ediţie a Premiilor Globul de Aur şi-a desemnat în această noapte câştigătorii, iar Tina Fey şi Amy Poehler şi-au încheiat cu succes cea de-a treia sesiune ca prezentatoare ale premiilor oferite de către Asociaţia Presei Străine de la Hollywood.

  Cele două au deschis seara cu un „bun venit” ironic, adresat mulţimii de „copii răsfăţaţi, demni de dispreţ şi prea puţin talentaţi” a Hollywood-ului strânşi în sala de bal a hotelului Beverly Hilton. Odată discursul pornit, majoritatea celor nominalizaţi s-au trezit incluşi în glumele prezentatoarelor - a fost însă inclus şi Bill Cosby, cu al său scandal sexual. Lansarea lui The Interview şi atacul cibernetic nord-coreean au conturat însă tema centrală a serii, gazdele menţionând că gala va celebra „acele filme pe care Coreea de Nord ne permite să le vedem”. „Mascota” Margaret Cho, o reprezentantă a armatei nord-coreene, se fotografiază alături de Meryl Streep şi, mai târziu, urcă pe scenă pentru a-şi exprima nemulţumirea vizavi de show.

  „În Coreea de Nord ştim să facem un spectacol aşa cum trebuie. Acesta nu e un spectacol reuşit. Nu, pentru că nu aveţi o mie de copii care să cânte la chitară în acelaşi timp”, spune Margaret. „Cred că Orange Is the New Black trebuia sa fie inclus în categoria dramă”, mai subliniază ea.

  Ricky Gervais a prezentat Cea mai bună actriţă într-un film, comedie (Amy Adams, pentru Big Eyes) şi nu a pierdut ocazia de a face referire la momentele sale ca prezentator al Globurilor: „Merge totul bine, nu-i aşa? Hai să nu stricăm asta cu vorbele mele. Nimeni nu-şi doreşte să mă audă insultându-vă pe voi, celebrităţi bogate, frumoase şi exagerat de privilegiate...”.

  1
  Boyhood ia Globul de Aur!
 • Atuurile lui Furios şi iute 7

  Am inclus Furios şi iute 7 în prima parte a listei noastre cu cele mai aşteptate filme din 2015 şi ne-am întrebat dacă premiera din 3 aprilie 2015 nu va fi cumva primul film al seriei în stare să depăşească un miliard de dolari încasări. Reamintim că partea anterioară, Furios şi iute 6, a strâns aproape 800 de milioane în lumea întreagă. Iată de ce al şaptelea film al seriei şi-ar putea întrece predecesorul.

  1
  Atuurile lui Furios şi iute 7
 • Totul despre Big Hero 6

  Big Hero 6/Cei 6 super eroi se lansează în Statele Unite în noiembrie, iar în România pe 23 ianuarie. Cele câteva teasere şi clipuri lansate până acum ne fac să avem mare încredere în potenţialul acestei prime colaborări între Disney şi Marvel pe tărâm animat. Iată mai jos la ce ar trebui să ne aşteptăm de la Big Hero 6 şi cu ce ne-ar putea uimi filmul regizat de Don Hall (Winnie the Pooh) şi Chris Williams (Bolt).

  În primul rând, vom vedea supereroi animaţi, povestea fiind inspirată de benzile desenate Marvel Big Hero 6. Lansate în 1998, benzile desenate descriau aventurile unui pestriţ grup de supereroi ce trebuie să înfrunte o provocare ieşită din comun. Nu ştim încă ce modificări a suferit povestea la transpunerea ei pe marele ecran, dar teaserele par să-l promoveze doar pe Hiro (voce Ryan Potter), eroul în vârstă de 14 ani al filmului. Hiro nu se poate lăuda cu superputeri, dar este un geniu al inventicii, iar cea mai bună dovadă a faptului că puştiul reuşeşte orice îi trece prin minte este Baymax, partenerul său artificial, cu formă de balon alb umanoid. Iniţial dezamăgit de aptitudinile (într-adevăr, foarte perfectibile) ale lui Baymax, Hiro va ajunge să se bazeze din plin pe puterile lui, atunci când antagonistul filmului îi răpeşte mama, iar puştiul va trebui să intre în grupul Big Hero 6.

  1
  Totul despre Big Hero 6
 • Animațiile lui 2015

  Pixels, The Good Dinosaur, Minions, Inside Out, printre cele mai așteptate titluri

  Pinguinii din Madagascar şi Asterix: Domeniul zeilor au intrat deja în cinematografele noastre, însă 2015 este un an promiţător în ceea ce priveşte filmele de animaţie, în care titlurile originale şi-au făcut loc printre adaptări, spin-off-uri şi continuări. Iată unele dintre cele mai aşteptate producţii ale anului.

  1
  Animațiile lui 2015
 • Şapte lucruri neştiute despre cursa pentru Oscar 2015

  Publicaţia TheWrap a analizat formularele de vot pentru Oscar 2015 şi a dezvăluit câteva date, cifre şi fapte interesante despre cursă

  Membrii cu drept de vot ai Academiei Americane de Film pot începe votul online pentru Oscar de lunea viitoare, pe 29 decembrie, iar cei care au preferat votul pe suport de hârtie deja l-au primit. Aşa că, pe măsură ce începutul votului se apropie, TheWrap a analizat formularele de vot emise de Academie pentru Oscar 2015, pentru a da câteva date, cifre şi fapte interesante asupra cursei.
  Pentru început, iată câteva lucruri pe care nu le ştiaţi:

  1
  Şapte lucruri neştiute despre cursa pentru Oscar 2015
 • Filmele lunii ianuarie 2015

  19 filme ne aşteaptă în prima lună a lui 2015 pe marile ecrane. Ianuarie vine cu o ofertă variată şi, ca în fiecare an, ne aduce în cinematografe şi câţiva dintre favoriţii la următoarea ediţie a premiilor Oscar. Iată mai jos cele mai interesante titluri ale lunii şi recomandările noastre.

  1
  Filmele lunii ianuarie 2015
Emite conţinut
 

Rezervari Bilete

Pentru a face o rezervare selectati filmul apoi alegeti ora pentru care doriti sa faceti rezervarea

apoi

Google+